Skiferie i Zell Am See med stor action pack

Vi bestilte en skiferie gennem Højmark til Zell am see i uge 10, 2008. Men det hele gik ikke lige som vi havde forestillet os.

Rejsen startede i Billund lufthavn hvor vi ventede på vores fly, men da vores fly havde afgang var gaten stadig ikke åben da flyet manglede. De viste sig senere at flyet var blevet forsinket pga slemt uvejr i zell am see. Et kraftigt uvejr havde forsaget et stenskred mellem Lofer og Zell am see hvilket havde dræbt en taxa chauffør.

Da vi endelig kom til zell am see havde vi perfekt vejr 15 grader og dejlig sol. Kanon… hvis det da ikke lige var fordi det var skiferie vi var taget på og hele skisportssteder var lukket, så ingen ski den dag. Det blev i stedet til en tur på skøjter.

Mandag kanon ski vejr på Kitzsteinhorn.

IMG_3009 IMG_3011

Tirsdag havde vi ligeledes en god stille dag på ski. Men dette var åbenbart ikke underholdning nok så inden vi skulle spise aftensmad blev der lige sat lidt fut i tingene.

Ja der gik sku lige lidt ild i hotellet

 IMG_30771 IMG_30791
IMG_30831 IMG_3082
loadcluster FastResource
Ja brand alarmen var ikke lige noget at råbe hurra for, man kunne ikke høre den. Og det man kunne høre lød som en lastbil der bakkede (samme lyd som sne scooter og piste maskiner) hvilket ikke var så smart. Men alle kom ud og en 5 stykker måtte lige til kontrol på sygehuset for røgforgiftning.

IMG_3089 IMG_3091
IMG_3094 IMG_3096
Nok det sejeste udstyr de østrigske brandmænd havde. Lidt vildt med en føntørre i den størrelse til at blase røgen ud fra hotellet. Link ti blæser in action

IMG_3098 IMG_3099
Udstyr til røgdykkerne.

IMG_3102

Her er nogle artikler omkring branden:

Vi må sige at Højmark var hurtige til at få styr på tingene. Der gik ikke lang tid før der var pizza til børnene og ca. 4 timer efter at der gik lid i hotellet fik vi en taxa til et nyt hotel og aftensmad der med 3 retter og det hele. Næste morgen var der ski til alle eftersom at alt fra det andet hotel jo ligesom var smeltet lidt:-)

Onsdag havde vi så lidt kælketur hvilket selvfølgelig også indeholdt lidt action – lidt trykkede ribben og en anelse blod ved hosten så der var lide en enkelt der fik et varmt ophold på sygehuset, men guiderne kendte vel efterhånden vejen 🙂

Her er lige lidt link til noget seriøst snow tupe kørsel.

Link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.